Thursday, 26 May 2011

Home » Segmen Bloglist Abg Teror - Tanah Tumpah Darahku

Segmen Bloglist Abg Teror - Tanah Tumpah Darahku

Hahahaha..sebenarnyee..aku janji nak join menda ni semalam.. Sowie abgterror..Busy sangat lately nie.. Banyak menda nak kena settlekan....So, aku join segmen abgterror nie... To kawan-kawan yang nak join segmen abgteror ni, leh klik link ni. Masuk negeri mana-mana pun takpe, sebab kita semua 1 Malaysia and 1 bloggers.. Sume berada di bawah payung yang sama. Betul x??

So, Tak Nak buang masa, aku jawab soklan-soklan tahap PMR yang abgteror ni mintak aku jawab. Hope dapat A++ lar..hahahaha..:D

SOALAN

1. Dimana anda dilahirkan?
Hospital Besar Tapah, Negeri Perak Darul Ridzuan

2. Dimana anda dibesarkan?
Saya dibesarkan di Kajang, Selangor Darul Ehsan

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
Abang Teror..Kalau nk mintak dimasukkan kat dua negeri leh tak?? Selangor and Perak..hahahaha..:D

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
Banyak sebab kenapa nak pilih dua-dua negeri tersebut, Firstly, sebab negeri tu lar tempat kami duduk and membesar.. Kampung kat Sungkai, dekat ngan Sg.Klah..Hot Spring Sg.Klah..heheehe3x.. Selangor tu pulak, sebab negeri tu tempat saya membesar..
Banyak kenangan yang tak dapat dilupakakan..hahaha...:D

p/s: Bro..kalau tak leh nk letak kat dua-dua negeri tu, bro letak under selangor erh???
Sebab awek-awek selangor cun-cun macam lisa surihani. and laki-laki yang dok selangor sume ensem-ensem mcm mok fahrin ahmad.

6 comments:

  1. momok orang selngor ngn perak eh?
    beznye da dua,huhu

    ReplyDelete
  2. dtg dari blog abg terror..

    jg blogger perak =)

    ReplyDelete
  3. mcm seronok je segmen nih..ni kalau org tnya asal mana nk jawab pe nih?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...