Friday, 20 May 2011

Home » » Small Giveaway Dari Puan Bee.Com

Small Giveaway Dari Puan Bee.Com

HoHoHoho...Selamat Pagi.. Kejap lagi nak pergi masjid negeri Shah Alam, member momok nikah...HEheheheHe...

Ermm..Dah dekat sebulan momok berblogging kan.. Tapi, tak pernah nak join mana-mana contest. So, kali ni, momok nak try naseb join kontes yang blogger buat.. Hihihihiks.. Kontes apa?? Ni dia.....


So, kak bee cakap pemenang die dipilih berdasarkan entri bertuah.. Hahahah..dah ada lebey 50 contestant kot.. anyway, kalau ada rezeki, ada lah kan?? lagipun, ni first kontes.. Betol x??

Korang nak join?? klik je nama kak bee ni ..Anyway, aku nak tag Asimira, buwlarn, ngan Ketong..Hiihhhihiks..

Ok..nak siap2x g masjid negeri ni..Jumpe petang karang..:)

8 comments:

  1. kali pertama...siti sendiri pun baru sekali join benda cam nie...kuikuikui

    ReplyDelete
  2. haa cepat2 last esok yer ...tq join n gud luck k bebeh selamat bernikah opsss...

    ReplyDelete
  3. gud luck momok !! heehhe...=p

    ReplyDelete
  4. gud luck taw!!! momok
    do ur bess!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...