Monday, 23 May 2011

Home » Tak bertuah sangat.

Tak bertuah sangat.

Wah....3 hari ni, sangat-sangat busy dengan wedding my best buddy.. Bulan ni sampai bulan depan memang busy yang teramat sangat. Malam karang, if mok ada free time, mok update pasal wedding tu with ur guys, k?

Actually, mok sedih sebab mok tak bertuah untuk dapat top up free dari kak bee. Hahaha..Mungkin mok tak cukup bertuah kot. Orang cakap, mungkin bukan rezeki kita kan??Jadi, tak payah lar nak frust menonggeng sangat.Hihihihiks.Tapi, dalam tengah bersedih tu. mok dapat cabutan bertuah dari blogger yang lain pulak..
Cik Cahya.. Yeay!!!... Menang jugak top up sebab terpilih antara yang bertuah.

Thanks cik cahya.. Appreciate a lot. Sangat-sangat terharu sebab jadi yang bertuah dalam ramai-ramai rakan blogger cik cahya.

Ok..nak makan mekdi ni. Hari ni lunch dengan cik awek kat mekdi bangi after antar my brother pegi sekolah.. Jemput-jemput..Bismillahirahmanirahim...~

7 comments:

  1. fuhh sedap nya mekdiii. dah berbulan tak makan mekdi. menci diettt!

    btw,congratulesen!

    ReplyDelete
  2. aip! asal x amik adwa kat bangi nie? bole blanja adwa skali
    aishhh! nx time amik adwa dlu ye mok..hehehe
    *seyes muka x malu nie

    ReplyDelete
  3. xkn x dpt topup sdik kot momok..
    yilek..
    ramai lg nnti kasi topup free..
    hehe

    ReplyDelete
  4. dah follow en momok yang popular nie..-321

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...