Thursday, 19 May 2011

Home » Gadis malaya gigit jari..

Gadis malaya gigit jari..

Dengar title pun aku rasa, korang semua dah tau aku nak post cerita pasal apa kan?? Hehehe... Hari ni, aku dok berblogwalking sambil dok klik-klik advertisement korang. Dalam dok, berblogwalking tu, tiba-tiba salah sorang sifu aku Cik Eyra a.k.a MTT post entri pasal Hero Malaya sorang ni. Hahahaha... Untuk dapatkan kepastian entri tersebut, aku search fakta untuk mencari kebenaran entri yang sifu aku tu tulis...

Tiba-tiba... JENG...JENG....JENG....
Korang kenal sapa ni???

Yes!!...Khairul Fahmi Che' Mat!! Dia telah melangsungkan pertunangan dengan gadis pilihan hati beliau cik elia.Aku pasti lar 200 percents semua die hard fans and gadis-gadis malaya semua gigit jari lepas tau berita ni. Anyway, aku doakan semoga apek akan berjaya dalam bidang kerjaya beliau dan bahagia and kekal sampai ke jinjang pelamin dengan cik Elia ni. Nasihat aku, cepat-cepat lah melansungkan perkahwinan. Ye lah.. Awak tu popular..Bahaya lama-lama bertunang ni.:)

 Jangan ada gadis yang frust menonggeng sampai duduk bawah katil berhari-hari dah lah...Hahahaha..

17 comments:

  1. japgi ade la awek frust nak terjun KB Mall lagi ni.

    ReplyDelete
  2. Weeeeeee~ Haha tak ada makna sifu la sayang oiii.. MTT pon merangkak lagi,jalan pon macam orang mabuk lagi.. Haha :)

    ReplyDelete
  3. kak elia tu pon one of blogger terkenal..

    ReplyDelete
  4. cantik gambar2 pertunangan dia orang..ala2 arab gitu..tahniahlah..huhuhu

    ReplyDelete
  5. yeke dh tunang...tp sumpah xggt jari pun..haha

    ReplyDelete
  6. "i was follow you... follow back please.. ^_^"

    ReplyDelete
  7. tunang dia pun blogger yang terkenal juga kan

    ReplyDelete
  8. da tau die milik elia mmg x gigit jari pon
    :P

    ReplyDelete
  9. taniah ducapkan...
    hapy tok dorng :)

    ReplyDelete
  10. tahniah tuk doranggg
    cepat2 naik pelamin

    :)

    ReplyDelete
  11. sikit pun tak kisah..sebab tak berapa mengukui perkembangan bola pun..so tak berapa nak ambik tahu pasal player2x bola nie..hehehhee..ke mok yang frust elia tu kawin ngan apek...

    ReplyDelete
  12. xgigit jari n xfrust lansung. hihi.
    moge dowg bhagia ;)

    ReplyDelete
  13. xde gigit jari pon, tp time asyraf muslim aritu adela gigit jari kaki sket2 T_T
    wish them happiness!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...