Tuesday, 24 May 2011

Home » , , , , » Selamat Pengantin Baru

Selamat Pengantin Baru

Tengah hari ni baru ada masa sikit nak update blog. Ingatkan nak update malam tadi. Tapi, kepenatan berjalan makan kenduri selama 3 hari berturut-turut membuatkan badan aku memerlukan rehat yang secukupnya. Hehehe..Maklumlah, badan ni, nak pakai lama. Betol dak??

So,mungkin entri ni dah terlewat. Maklumlah, dah berapa hari pengantin baru jadi pengantin baru. Hahahaha. Tapi, aku nak update jugak pasal wedding my best buddy ni. To Haziq and his lovely couple aku ucapkan Selamat Pengantin Baru and semoga berbahagia sampai ke akhir hayat.

Actually, sepanjang 3 hari majlis berlangsung ni, macam-macam perkara yang terjadi. Maklumlah, member time diploma yang dah lama tak berjumpa, time tu lah berjumpa. Yang mana zaman belajar tu ada bercinta dengan kawan-kawan sekelas and patah sayap di tengah-tengah jalan. Berjumpa time tu, orang cakap, luka lama berdarah kembali lah jugak. Ada yang datang bawak anak, ada yang datang pass-pass kad kahwin.. Hihihihiks. So, petua pada kawan-kawan semua, jangan lah bercinta and bercouple dengan kawan-kawan kelas. Time akad nikah tu,baru aku sedar, dalam batch aku, Haziq ni lelaki pertama yang melangsungkan perkahwinan. Wah!!.Congratulation bro!
 Tak Nak cerita panjang-panjang, sebab aku tau, korang mesti bosan punye kalau aku merepek panjang-panjang kan?? Aku share dengan korang semua sekeping dua gambar yang sempat aku and kawan-kawan snap sepanjang perkahwinan tu berlangsung..


27 comments:

  1. Selamat Pengantin Baru kpd kwn MoMoK =)

    ReplyDelete
  2. best pe cinta skelas..leh jeling2 leh senyum2 smbil bljr..hehe

    ReplyDelete
  3. couple yang baju purple tu cepat sket kawen .
    tak sabo dah neh nk dtg makan .
    hahaha :D

    ReplyDelete
  4. PATAH SAYAP...hah! canteq...tuju kat aku ahh tu...wakaka...xpe bro...gwa dah xhengat bnde2 lama...yg baru sudah datang...hahaha

    ReplyDelete
  5. hawau~
    sedikit jelez di situ~
    seronoknyer dah kawen..
    so, you..bila lagi nak idang nasi minyak kat ktorang?
    wee~

    ReplyDelete
  6. @CikYana(",) ye..kawan saya cakap terima kasih..hihiihihiks...=)

    ReplyDelete
  7. @Eza Zularyeza owh..time bercinta memang lar besh.time clash..besh plaak..huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. @HourPinky lambat laie..masing2x nak capai cita-cita dulu..hahaha..:D

    ReplyDelete
  9. @gadis bunga tunggu cita-cita tercapai dulu..huhuhhuhu..=)

    ReplyDelete
  10. @Ashralphael hahahaha..chill bro.. hehehe3x..lupakan yang lama..patah tumbuh hilang berganti..=)

    ReplyDelete
  11. @ain dzaya lepas ain lar kot..tak nak langkah bendul..hahahaha..:D

    ReplyDelete
  12. xde pape pn time clash.ok je.jd kwn rpat lg share hobi same2.takde mslh sgt la cinta dlm kls ni.biasa la cinta monyet kn.

    ReplyDelete
  13. hehe cpt la, nak makan nasik minyak incik momok ni :)

    ReplyDelete
  14. ehmmmm... *menyampuk XD
    Selamat Pengantin Baru dan semoga berbahgia hingga akhir hayat.
    maaf jika lambat wish >.<

    ReplyDelete
  15. huyyo best nye kawin... momok bla nk kawin

    ReplyDelete
  16. http://www.my-shopping2u.com/2011/05/melayu-melayu-selalu-teripu.html jom ke sini.. syg melayu kitee

    ReplyDelete
  17. @Irma A.Wahid lambat laie irma..lepas ko ngan fikry kot..hehe3x..=)

    ReplyDelete
  18. @czueka zulaikhalambat laie cik czuka oi..cita-cita tak dapat laie nie..=)

    ReplyDelete
  19. @Cik Bunny x lambat pun..my fren cakap terima kasih..=)

    ReplyDelete
  20. @shopping2u lambat laie..hihhihiks..=) ermm.momok dah follow blog tu..=) salam blogging..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...