Wednesday, 4 May 2011

Home » , , , , , , » 2 petang a.k.a 2pm punya cerita

2 petang a.k.a 2pm punya cerita

Baru Sudah SoLaT maghrib and Isyak..yeaY!!. seLesaI satu tanggungjawab aku pada ALLAH.. ALhamduLiLLah~...ActuaLLy hari ni ingat nak blogwalking kat blog kawan-kawan sambil klik-klik iklan nuffnang korang jer..Tapi, entah kenapa tiba-tiba datang hidayah nak update entri kat sini.

2 P.M group...pernah korang dengar nama 2 P.M tak?? Bukan 2 petang.Karang ingat tu waktu malaysia pulak..Sebenarnya 2 P.M tu nama group. Diorang ni actually group korea. So, pada sapa-sapa yang hardcore dengan die hard fan korean song mesti tau kan?? Hehehe3x..

Ni lar group 2 ptg.:)
Yang MEMUSYKILkan aku kenapa lar aweks-aweks kat Malaysia ni boleh jadi gila dengan
2 P.M ni?? Mungkin group ni artis dia comel-comel macam aku Lisa Surihani kot..Maklumlah korean beb.Setakat group new boys dengan boboy tu, 2 p.m ni jentik pakai jari je..(Hahahaha)..

Yang lagi bestnya, my brother yang tak pernah-pernah menari, boleh menari tiru style tarian 2P.M ni. Heran bin Ajaib btol. Punya lar hebat tak hebat brother aku ni, dalam masa 1 minggu je dari yang zero knowledge pasal tarian ni,boleh tiru 100% style 2P.M tu menari..Hahahaha..Siap buat presentation kat kelas untuk salah satu subjek yang dia ambik kat unibersiti tu dan yang lagi bestnya... lecturer beliau puji and bagi full marks untuk presentations. Gila lar..Memang salute lar..Tapi, firasat aku kuat mengatakan yang lecturer beliau dia tu salah seorang die hard fans 2P.M group ni...LOL!!!


Lepas ni, dah boleh apply nak masuk group 2 P.M lar..HahaHahaHa..Anyway, aku share dengan korang video dia praktis menari..Video dia buat presentation kat kelas besar sangat..Lambat nak upload..apa-apa pun..Enjoy, k??

20 comments:

  1. OK je kot sape yang addicted dekat 2PM nih ,
    yang pelik pada group MALAYSIA yang berangan nk tiru KPOP stail . serious GELI .
    cube usha 24:7 . sangat GAY . macam MOMOk .
    hahahahah.

    ReplyDelete
  2. yop tengok komen kat wall teman jelah..kang teman cakap kat sini kang..kena panah petir..hehehehe..

    ReplyDelete
  3. @HourPinky Mok minat plak dengan KPOP ni..sebab my brother dok pasang lagu ni hari2x..tu yg macam terminat tue..:)

    ReplyDelete
  4. hai momok nadiramai remaja tergila-gilakan artis korea.yang lelaki dan perempuan sama jek.kalau tak giler kan penyanyi..pelakon pun buat mereka cair.LM tengok suri rumah pun giler tgk drama korea tau..haha..tak termasuk LM tau.tak ngadap cerita2 camtu..hehe

    momok..wat la pop up window tuk ruang komen ni.mudah utk kwn2 dtg komen tau.cuba lah

    ReplyDelete
  5. :) jejln kt sini.
    btw,sy pon minat gak k-pop :)

    ReplyDelete
  6. @Lydia Miza(Aidyl Azim) huhuhu...momok ni dah lar masih baru dalam dunia blogging nie..adoi..term pelik2x dengar..kot2x LM sudi nk tunjuk ajar mcm mane nk wat pop up window untuk komen??

    ReplyDelete
  7. @✿puteri✿ hehehe..dah boleh berkawan dengan my brother lar mcm 2..gila korea..hahaha..:D

    ReplyDelete
  8. ahaha.. sama lah dia dance.. hebatt!

    ReplyDelete
  9. hhehee,,,mari berkoreannn !..=p

    ReplyDelete
  10. TAJUK ENTRY DAH LAWAK.2 PETANG.KAHKAH :D

    ReplyDelete
  11. i am fans of 2PM

    taecyonnnnn

    ReplyDelete
  12. @NURUL NAJWA sapa yg sama dance tu??my brother ke??hihihihiks..:)

    ReplyDelete
  13. @cikida iye...korean lar kite..hahaha..:D

    ReplyDelete
  14. @Izyan Masri lepas ni, mesti selalu layan kul 2 ptg kan?

    ReplyDelete
  15. @Amoilagi sorang hantu korea kat sini..ahaahaha..:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...