Wednesday, 18 May 2011

Home » Tekanan Perasan

Tekanan Perasan

Aku rasa hari ni, memang blogspot nak uji keimanan and kesabaran aku lagi. Pagi tadi, dah lar aku dikejutkan dengan button follower hilang and sume follower blog tak dapat dilihat. Malam ni pulak, semangat nak berblogwalking and jengah-jengah blog member terbantut gara-gara shoutbox pulak buat hal. Mungkin tak semua blogger lalui masalah yang sama.



Nak buat apa lar erh supaya masalah macam ni tak berulang. Penat aku dok tekan refresh and reload page sampai 10 kali, tapi, tak berhasil jugak. kenapa lah masalah ni datang bila aku tengah bersemangat and dah mula jatuh cinta dengan dunia blogging ni. Adoi... Pening kepala dengan perkara ni.. So, malam ni aku nak rest je. Esok pagi-pagi baru berblogwalking and follow sume follower balik. Harap sangat esok blogspot tak buat hal dah..

Oh ye...aku dengar-dengar ada ura-ura dari blogger yang cakap blogspot nak ditutup. Betul ke??? Haisskkhh!!..Hope sangat menda ni tak betul... Serius cakap...aku dah jatuh cinta dengan blogging ni. Kalau blogspot ditutup, kemana lah aku nak bawak hati yang duka and lara ni?? Sob...Sob..sob.....

Malam ni, layan online game je lah..Memandangkan chatbox blogger yang aku datang banyak yg problem.. Anyway, jom lah kita doa ramai-ramai hope masalah blogspot ni tak berpanjangan..hukhukhuk..:(

32 comments:

  1. owh....sy pon mengalami masalah yg sama jgk...igtkn blog sy je yg terkene jgkitan virus ni..sigh~

    ReplyDelete
  2. blogger tengah demam panas. tu jadi macam ni. huhu

    ReplyDelete
  3. tipu tipu malam nih momok buat operasi jugak wee...

    ReplyDelete
  4. adieehhh...sok pagi2 kiter sume g jogging kat blog2 len k..huuuhh:(

    ReplyDelete
  5. @CIK BIRU in da house! Sume hadapi masalah yang sama cik biru..tu yg pening kepala ni..adoi...pening3x..~

    ReplyDelete
  6. @Nur Sulastri kena bagi deme makan panadol kot..huhuhu3x.. jangan kena H1N1 dah lar..haha...:D

    ReplyDelete
  7. @Puanbee2 operasi apanye kak bee..ermm..baca entri orang and komen je lar..leh wat apa je laie..huhuu3x..pening mcm nie..:(

    ReplyDelete
  8. @Mr. Crazee orait...esok pagi2x laie, kite blogrunning sama2x, k??hehe3x..:)

    ReplyDelete
  9. yeke cam 2,parah2..haish..kite bako,,kite bako..huhu..
    em sbr ye.sok bw laju2..ehhe..sy pon mslh xde kotak folower ni..

    ReplyDelete
  10. @cikida tu lar...momok harap sangat esok dah ok dah blogspot ni..hari ni belajar pasal ilmu blog je la malam ni.:)

    ReplyDelete
  11. alamak...tuan tanah... siti terperasan...cbox gamabq mula2 tue cbox ct.. hu3.. guna unifi pun still ada mslah mcm nie...ingat ct je yang ada masalah dengan cbox n kotak follower.. kuikuikui

    mintak maap sebab runtuhkan semangat tuan rumah.. ha3... kito bako cbox..[senada dengan cik ida] ha3

    ReplyDelete
  12. kesian..tapi zora ok je..bkan semua kot..yg trtentu je jdi mcm kamu 2...

    ReplyDelete
  13. tak tau la nak buat macam mana dengan blogspot neh. nakal betul. asyik buat hal je.
    merajuk pindah wordpress kang baru tau.

    ReplyDelete
  14. beberapa hr mmg masalah...sampai tkt nk online...ingat kot virus ke apa ke...sib bek hr ni dah ok..

    ReplyDelete
  15. hihi,,fara pon sme jugak mok,,takley nk bukak shoutmix,,,fara terus tukar ke cbox,,alhamdulillah,ok

    ReplyDelete
  16. Eyhh comel nya shoutbox tu.. Haha :)

    ReplyDelete
  17. sabar mok..akak pun kena gak :)

    ReplyDelete
  18. kalau mcam tuh terjadi men PES n dota..layan gak heheh..

    ReplyDelete
  19. @Siti Aziz huhuhu3x..baru perasan ke cik siti..tu lar malam tadi, mok datang blog cik siti nak tinggalkan jejak, tak leh plak..tension2x.. huhu2x..kite bakorr..~

    ReplyDelete
  20. @zorayerp..mungkin bukan semua kot..entah lar zora..mok pun tak tau..

    ReplyDelete
  21. @Fathiah Hamim domain sendiri pun kena kot..mana2x yang dot com pun kena.. tu yg heran tu..hihihihiks..:(

    ReplyDelete
  22. @LindaRahim sama lar..momok pun terpikir-pikir nak update entri ke tak nak..takut ilang laie..:(

    ReplyDelete
  23. @faralovexx ok lar ada dua.. yang ada satu je, mcm mane??huhuhu2x..:( ermm..nanti mok nk tukar gak lar.

    ReplyDelete
  24. @Belog MTT hahaha..baru perasan ke cik MTT??

    ReplyDelete
  25. @Mrs.Yie iye..ngah bersabar lar ni.. naseb bek, pagi ni dah ok..:)

    ReplyDelete
  26. @Syuxer yo!!.btol2x..layan DOTA cara kan??

    ReplyDelete
  27. sabar la momok.. blogger nk jadi lg baik dr semlm la tu...

    ReplyDelete
  28. kesian3.. seb la xkena jgktn 2.. hohohoho

    ReplyDelete
  29. lorhhh...patut pown....
    ingatkan bb cunndaa sewel....

    ReplyDelete
  30. blogspot nk ttp..cik wanie x cye sb dulu pon ade ura2 kate fb nak ttp..ala..fitnah semata2..hehe

    ReplyDelete
  31. tak pe2...^_^V

    kite bako kite bako.. ha3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...