Wednesday, 1 June 2011

Home » Busy...Busy...busy....~

Busy...Busy...busy....~

Hidup sekarang ni memang busy...4 Hari lepas berturut-turut busy kat Putrajaya. Himpunan Sejuta belia... Tak tau lah yang berkumpul tu memang dah cukup sejuta ke tak. Tapi, aku jadi salah seorang penyumbang pada himpuann tersebut. Kira kalau aku tak datang hari tu, belia yang datang jadi 999 999 la... Bertuah sungguh Perdana Menteri Malaysia sebab aku jadi supporter untuk salah seorang himpunan tersebut.

Macam-macam aktiviti kat situ. Nasib baek pergi naek motor je, kalau naek kereta, memang alamat aku tak boleh nak masuk parking lar.. HUhuhuHuhu...Sekarang ni, hidup aku busy dengan kontes-kontes yang dianjurkan.. Persiapkan diri dengan my brother sebelum ke uji bakat Raja Lawak 7. Maklumlah, Maharaja Lawak pun dah nak habis.
*****
Entah siapa lar yang akan jadi juara Maharaja Lawak musim pertama ni. Aku penyokong setia Jambu and Jozan. Sepah and Nabil pun aku minat, cuma tak berapa nak undi diorang coz, aku pengundi tegar kumpulan Jambu and Jozan. Apa??Korang pun nak undi?? Tak tau cara dia?? Senang je..Taip ML/ML3/ML5,ML10 atau ML20 JAMBU ke 32999.
Hahahaha..takde paksaan pun nak hantar..Sebab aku memang minat dengan Jambu and Jozan, so memang harap sangat kumpulan tu menang.

Malam tu, boleh pulak team feveret jadi juara. Ingat nak tengok kat Putrajaya dengan Perdana Menteri. Tapi, last-last minit cancelkan idea tu and lepak tengok kat Mamak je. Tengok kat mamak pun, feelings dia tangkap macam tengok kat stadium kot. Hehehehe...=)

*****
Hari ni makin busy pulak. Banyak benda nak kena settlekan dalam bulan Jun ni. Banyak perancangan nak kena diatur. Oh ya!!..Lupa nak bagitau kat korang semua. Aku baru balik interbiu keje petang tadi. Lately ni memang busy. Korang doakan aku dapat erh keje tu. Nanti leh belanje korang mengeteh kat kedai mamak. Hahaha...Dah Lewat ni..Nak Tidodah..Selamat Malam..Sweet Dreams..~

17 comments:

  1. waaa...
    mahu masuk RL7???

    meh2..ai nk undi yuu...

    ehehehe..

    amiin...moga dpt keje tu.. :)

    ReplyDelete
  2. haha..lawak la momok nih...kah3..bleyh plk xder momok xcukup sjuta..haha

    ReplyDelete
  3. @missSenget Orait...thanks erh??? Wish me luck tau..=)

    ReplyDelete
  4. @aimi najibah^^ Lar btol lar kan aimi?? tak btol ke momok kira tu??

    ReplyDelete
  5. huhu..gudluck momok..hope dpt keje yg u apply tu..
    =)

    ReplyDelete
  6. promote jambu n jozan.. dua2 2 bes.. feveret...

    dpat keje nanti kene tuntut ni.. mwahaha

    ReplyDelete
  7. Yeayyyy! Suka jambu, cinta mael lambung. Hehhehe. Nak masuk Raja Lawak ek?? Gudluck. =)

    ReplyDelete
  8. saya duk umah tak busy langsung tp ttp xleh wat entry n blogwalking psl celcom nye connection bnyk lombap.huhu..

    ReplyDelete
  9. wah3....swonoknye dpt g perhimpuanan 2..
    wanie x pat g...huwaa..=(

    ReplyDelete
  10. Bukan belia nak pg boley tak????

    ReplyDelete
  11. rugi ta pegy :( huhu
    ye ke momok nk masuk raja lawak ni huhu teruja ^_^

    ReplyDelete
  12. menarik ja perhimpunan tu =)


    pertama kali ke sini..follow =)

    ReplyDelete
  13. nak g tapi tak g..x sempat ..huhuuu...

    ReplyDelete
  14. Hai, salam daripada Adventures of Juan Or and Mommy! Yes, wishing you all the best in getting the job! :-)

    ReplyDelete
  15. Hye! Nak tahu SISTEM BUAT DUIT SAMBIL TIDUR? Jum belajar teknik jana RM35,956 dalam 30 hari! Duduk kat rumah je boleh dapat duit. Jangan terkejut tengok akaun maybank mereka. Superb! Berminat? Dapatkan LAPORAN EKSKLUSIF secara PERCUMA tentang system ajaib ini di sini --> http://formulaluarbiasa.com/recommends/money-secret

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...